Ayrılık yok aşk var! Afra Mert hayranları çok sevinecek…

Yaz tatilini beraber geçiren ve aşklarıyla magazin manşetlerini sallayan genç oyunculardan hayranlarını üzen bir haber gelmişti. Dizinin sezon finali yapmasının ardından geçtiğimiz haftalarda ayrılık iddialarıyla gündeme gelen çiftin ayrılıkla ilgili sorulara yanıt vermediği ve bu konuda sessiz kaldıkları görülmüştü. Afra ve Mert hayranlarını sevinçten havalara uçuracak bir iddia geldi.

AYRILIK YOK

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in dizi aşkı gerçek olmuştu. Dizide tutkulu bir aşk yaşayan ikilinin gerçek hayatta da yeni bir aşka yelken açtıkları öğrenilmişti. Magazin manşetlerinin en çok konuşulan konusu olan bu aşkın geçtiğimiz haftalarda bittiği yazılmıştı. Ancak genç çiftten ayrılık haberleri ile ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. Ayrıldıkları konuşulan ünlü oyuncular kendilerine yöneltilen ayrılık soruları karşısında sessiz kalmıştı. Ünlü çiftin aşklarının tam gaz devam ettiği ve ayrılık olmadığı iddia edildi.

ÇEKİM İÇİN MARMARİS’E GİDİYORLAR

Yeni sezon heyecanı yaşayan Yalı Çapkını ekibi ikinci sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaz tatilinde Bodrum2da baş başa tatil yapan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir çiftinin dizi çekimleri için Marmaris’e gideceği öğrenildi.

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTIRILIYORLAR

Dizideki uyumları çok beğenilen genç oyuncular hayranları tarafından da birbirlerine çok yakıştırılıyorlar. Canlandırdıkları roller ve yetenekleri kadar aralarındaki kimya da çok beğenilen ünlü oyuncuların aşk haberleri ortaya çıkar çıkmaz Afra-Mert hayranları büyük bir sevinç yaşamış ancak ayrılık haberleriyle de çok üzülmüşlerdi. Genç çiftin arasında ayrılık olmadığı iddia edilirken aşklarının devam ettiği öne sürülen ikilinin aşklarının dizinin önüne geçmesini istemedikleri bu sebeple de beraber poz vermekten ve birlikte görüntülenmekten kaçındığı iddialar arasında.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x